tag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post4376093348143644958..comments2024-03-25T09:16:13.669+02:00Comments on Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa: Itse tehty kebab kaikkine lisukkeineen on vaan niin must juttuTinskun keittiössä & Tyynen kaahttp://www.blogger.com/profile/12585569674179868662noreply@blogger.comBlogger28125tag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-62255864028097761462021-02-15T15:01:18.165+02:002021-02-15T15:01:18.165+02:00Hei! Hyvä ohje, mutta en käyttänyt oliiviöljyä kos...Hei! Hyvä ohje, mutta en käyttänyt oliiviöljyä koska se on ihan helvetin pahan makuista mielestäni.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-63455649050969801282020-04-25T13:56:15.208+03:002020-04-25T13:56:15.208+03:002tl 2kg lihaa? Ei varmasti ole liikaa. Ettei sulla...2tl 2kg lihaa? Ei varmasti ole liikaa. Ettei sulla ois menny dl ja tl sekasi :DKalamieshttps://www.blogger.com/profile/01675641523476353170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-17186338736269499802019-08-25T17:45:44.095+03:002019-08-25T17:45:44.095+03:00Jeeraa on aivan liikaa ohjeessa. Kebab maistui pel...Jeeraa on aivan liikaa ohjeessa. Kebab maistui pelkästään sille. Yäk! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-82144089670108755102019-08-24T17:13:51.241+03:002019-08-24T17:13:51.241+03:00Lammasta/karitsaa se oikeesti onkin.Lammasta/karitsaa se oikeesti onkin.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-42284312747725355422019-01-04T19:13:05.573+02:002019-01-04T19:13:05.573+02:00En muista missä niin parhaan mutta ensimmäisen Tuk...En muista missä niin parhaan mutta ensimmäisen Tukholmassa, vuonna nakki ja kukkaruukku :DTinskun keittiössä & Tyynen kaahttps://www.blogger.com/profile/01564202726444073348noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-57266697960641321202019-01-04T19:11:37.056+02:002019-01-04T19:11:37.056+02:00Mitä hienommaksi jauhettu, sitä nopeammin tulee &q...Mitä hienommaksi jauhettu, sitä nopeammin tulee "sitkoiseksi" ja tässä se tosiaan on tarkoituskin. Kiitos vinkistä :)Tinskun keittiössä & Tyynen kaahttps://www.blogger.com/profile/01564202726444073348noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-14016898476110437842019-01-04T19:08:53.256+02:002019-01-04T19:08:53.256+02:00Ehdottomasti. Karitsasta tulee todella hyvä kebab....Ehdottomasti. Karitsasta tulee todella hyvä kebab.Tinskun keittiössä & Tyynen kaahttps://www.blogger.com/profile/01564202726444073348noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-17314286411101975922019-01-04T19:05:08.721+02:002019-01-04T19:05:08.721+02:00Mieleeni tuli ensimmäisenä Fingerporilainen vastau...Mieleeni tuli ensimmäisenä Fingerporilainen vastaus: Lievä mokan maku :D<br />Noh. Kahvi ei maistu kastikkeessa kahvilta. Erottuu hieman mutta täydentää muita mausteisia makuja. Toivottavasti maistui :)Tinskun keittiössä & Tyynen kaahttps://www.blogger.com/profile/01564202726444073348noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-25097026181556662972019-01-01T19:11:34.247+02:002019-01-01T19:11:34.247+02:00Kebabit ja kakastikkeet on jo tulilla, sitten vast...Kebabit ja kakastikkeet on jo tulilla, sitten vasta luin tämän blogipostauksen. Jäin ihmettelemään tuota kahvia tuossa kastikkeessa �� vaikea kuvitella minkälaiselta maistuisi tässä. Osaatko kuvailla? Onko aromi kuinka erottuva?Juhanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-23396421196137709872018-12-31T04:29:16.411+02:002018-12-31T04:29:16.411+02:00Kebab lihan rasvapitoisuus pitäisi olla 24%Kebab lihan rasvapitoisuus pitäisi olla 24%Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09415836726628321775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-3345692098671457572017-12-29T17:41:04.958+02:002017-12-29T17:41:04.958+02:00Tosi kiva kokonaisuus kunhan vain jaksais ton kaik...Tosi kiva kokonaisuus kunhan vain jaksais ton kaiken vääntää 😊 parhaan kebabini oon syöny kadulla Istambulissa. Kulinaarihttps://www.blogger.com/profile/13061210638427720927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-253534313698964982017-08-05T10:17:16.949+03:002017-08-05T10:17:16.949+03:00Olen tehnyt Peltomaan nautasikajauhelihasta ja se ...Olen tehnyt Peltomaan nautasikajauhelihasta ja se on niin hyvää!! Todella jauhettu hyvin ja sille riitti 5 min sekoitus vatkaimella.Ja tuota lihaa saa Porin alueella rekosta.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/13090678484296230072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-384819410694191382016-09-25T19:17:32.371+03:002016-09-25T19:17:32.371+03:00Pitääkö valmis kebab lämmittää uunissa tai pannull...Pitääkö valmis kebab lämmittää uunissa tai pannulla, vai voiko sen lämmittää mikrossa? Vaikuttaako makuun? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-32625790966700678092016-04-22T20:29:38.768+03:002016-04-22T20:29:38.768+03:00Suosittelen kokeilemaan 1kg naudan ja 1kg lampaan ...Suosittelen kokeilemaan 1kg naudan ja 1kg lampaan / karitsanjauhelihaaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12525257364619939365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-18886372237417480002016-01-18T17:13:30.272+02:002016-01-18T17:13:30.272+02:00Itse käytin sähkövatkaimessa olevia taikinakoukkuj...Itse käytin sähkövatkaimessa olevia taikinakoukkuja (ne kiemurat vispaimet). Hyvin toimi!:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-4771864733927864162016-01-18T10:58:14.212+02:002016-01-18T10:58:14.212+02:00Oleppa hyvä. Ihanaa <3Oleppa hyvä. Ihanaa <3Tinskun keittiössä & Tyynen kaahttps://www.blogger.com/profile/12585569674179868662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-84988655294609764072016-01-17T22:53:39.568+02:002016-01-17T22:53:39.568+02:00Kiitos tästä reseptistä, aivan huippu! :) Mieheni ...Kiitos tästä reseptistä, aivan huippu! :) Mieheni rakastaa kebabia ja tästä reseptistä inspiroituneena aion yllättää hänet joku kerta tällä! :)Sofianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-5608452903855026432016-01-14T08:55:40.544+02:002016-01-14T08:55:40.544+02:00Olen itse käyttänyt yleensä n. 7% rasvaista naudan...Olen itse käyttänyt yleensä n. 7% rasvaista naudanjauhelihaa. Siitä on tullut hyvä. Voi varmasti olla rasvaisempaakin varsinkin jos tekee reijät folioon, että ylimääräinen rasva valuu pois. Tinskun keittiössä & Tyynen kaahttps://www.blogger.com/profile/12585569674179868662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-2471459410392192882016-01-14T08:14:59.435+02:002016-01-14T08:14:59.435+02:00Pitääkö tuon jauhelihan olla vähärasvaista vai iha...Pitääkö tuon jauhelihan olla vähärasvaista vai ihan normia?Mia -Willa Oliviastahttps://www.blogger.com/profile/10118200775013522757noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-30728378008106547032016-01-11T21:13:48.592+02:002016-01-11T21:13:48.592+02:00Jeera on tosiaan se juttu mikä saa itsetehdyn mais...Jeera on tosiaan se juttu mikä saa itsetehdyn maistumaan juurikin niin aidolta. Testaa ihmeessä. Ihan tosi paljon tullut kiitosta tästä reseptistä.Tinskun keittiössä & Tyynen kaahttps://www.blogger.com/profile/12585569674179868662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-20420278045843238282016-01-11T10:26:38.315+02:002016-01-11T10:26:38.315+02:00Olipas kiva resepti, pakko itsekkin testata! :)Olipas kiva resepti, pakko itsekkin testata! :)Jasminhttps://www.blogger.com/profile/02000760851317256073noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-33691538438425533562015-12-30T17:51:37.594+02:002015-12-30T17:51:37.594+02:00kiitokset nopeasta vastauksesta. testataanpa siis ...kiitokset nopeasta vastauksesta. testataanpa siis puolikkaanaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-60115786318056999492015-12-30T12:09:10.977+02:002015-12-30T12:09:10.977+02:00Ei pienene. 4 tuntia on uunissa silti :)Ei pienene. 4 tuntia on uunissa silti :)Tinskun keittiössä & Tyynen kaahttps://www.blogger.com/profile/12585569674179868662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-51773741072328845592015-12-30T11:52:07.122+02:002015-12-30T11:52:07.122+02:00Jos tämän tekee vain puolikkaana satsina, niin pie...Jos tämän tekee vain puolikkaana satsina, niin pieneneekö myös uunissapaistoaika puoleen?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-43112954563998922015-12-29T09:21:24.353+02:002015-12-29T09:21:24.353+02:00Jotta massasta tulee tarpeaksi kiinteä, niin sitä ...Jotta massasta tulee tarpeaksi kiinteä, niin sitä pitäisi veivata sen 15-20 min ainakin. Massan pitäisi olla kiinteän sitkoinen ja siinä selvästi erottuu kuin rihmoja. Jos teet tuon 2 kg satsin niin suosittelen ottamaan mahdollisimman ison astian esim. pesuvadin missä vaivaat. Telkku päälle ja pesuvati syliin ja vaivaa..vaivaa..vaivaa :) Siinä tulee hyvä käsi/hartiatreeni ja samalla voi purkaa mahdollisia patoutumia kun mäiskiin jauhelihaklönttiä pesuvatiin :) Mukavaa uuttavuotta <3Tinskun keittiössä & Tyynen kaahttps://www.blogger.com/profile/12585569674179868662noreply@blogger.com