tag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post7560581209761254881..comments2024-03-25T09:16:13.669+02:00Comments on Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa: Ihana kamala härkäsimppukeittoTinskun keittiössä & Tyynen kaahttp://www.blogger.com/profile/12585569674179868662noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-29501126375552587762016-08-31T17:25:33.182+03:002016-08-31T17:25:33.182+03:00Simpun käyttöön voi soveltaa mateen nylkemisen ja ...Simpun käyttöön voi soveltaa mateen nylkemisen ja madekeiton tyyliin käyttää kala parin sentin pituisina paloina kiehumaan siivilöi lyhyen keittämisen jälkeen kalat pois liemestä ja jättää liemen rauhassa porisemaan. Olisi hyvä jos samaan verkkoon uisi joku ahven tai kuha, pää ja ruodot antaisi lisää makua ja fileet voi jemmata pakastimeen. Kalapalojen jäähdyttyä on niistä melko helppoa putsata ruodot pois, ruodot voi tietysti laittaa takaisin kiehumaan. Aikansa kiehuttuaan siivilöi liemen lisää juurekset/ kasvikset ja keittää niin, että kypsyvät, kalapalat lisää valmiiseen keittoon ja antaa kiehahtaa ja eikun syömään. Lehti-(varsi-) sellerin lehtiosasta saa hyvin vähän vihreää keittoon vaikka purjon ja persiljan ynnä creme fraichen kanssa. Tilli tuntuu olevan yleismauste kalalle pohjoismaissaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09528566783325970582noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-45590737601338321722015-10-23T10:27:40.687+03:002015-10-23T10:27:40.687+03:00Nyt täytyy myöntää sivistymättömyyteni, en ole tai...Nyt täytyy myöntää sivistymättömyyteni, en ole tainnut koskaan simppua maistaa, vaikka suuri kalanystävä olenkin! Voisiko kookosmaitoliemi ja chili antaa makua kalan vaisuun makuun? Nyt heräsi kyllä oma mielenkiintoni, jos jossakin tätä herkkua tarjotaan niin maistan kyllä! Heli-Hannele - Beach House Kitchenhttps://www.blogger.com/profile/18298976271913110033noreply@blogger.com