Täydellinen pannukakku – Kylmän uunin tekniikalla

 

Tässä aivan loistavan ja hyvin kohoavan pannarin ohje - onnisuu takuulla.

Ei turvottamista - Ei rasvaa taikinaan ja kylmän uunin taktiikalla

Tätä pannaritaikinaa ei turvoteta ja kaikki rasva kaadetaan pellille, jotta sitä jää vähän pohjaan ja pyörähtää sopivasti pannarin päälle antaen hieman rapean ja todella maistuvan lopputuloksen. Tämä pannari laitetaan myöskin kylmään uuniin ja säädetään lämpö vasta sitten. Pannarilla on aikaa nousta kauniisti ja kypsyä tasaisesti.

Ihan takuulla paras lopputulos! 

Täydellinen pannukakku – Kylmän uunin tekniikalla

 Tarvitset:

  • 1 l maitoa
  • 5-6 kpl kananmunia
  • 5 dl vehnäjauhoja tai muunto-ohjeen mukaan gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta (jos käytät gluteenitonta jauhoseosta niin kannattaa valita mahdollisimman hienoksi jauhettu lähes ”puuterimainen jauho”)
  • 2 rkl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria tai hieman aitoa vaniljaa
  •  1 tl suolaa
  • n. 75 -100 g voita sulatettuna

Tee näin:

Vatkaa kevyesti kaikki muut aineet keskenään paitsi voi sulatettu voi.

Vuoraa syvä uunipelti leivinpaperilla ja kaada voi pellille.

Kaada pannukakkutaikina pellille.

Laita kylmään uuniin ja säädä sitten lämpötilaksi 220 *C. Paista noin 30 -35 min. tai kunnes pannari on saanut kauniin tummahkon ruskean värin.

Tarjoile hillon ja kermavaahdon kera.




Katso TeeNäin -video YouTube-kanavaltani 


Ps. Seuraa Tinskun keittiötä myös:

FB:ssä  https://www.facebook.com/tinskunkeittiossa/

Instassa: https://www.instagram.com/tinskunkeittiossa/

YouTubessa Tinskunkeittiö

TikTokissa: @tinskuskitchen

  

//tiina


PRINT RECIPE

2 kommenttia

  1. Apua miten ihanan näköinen pannari! Tämä menee testiin vielä tällä viikolla!
    Mukavaa loppuviikkoa Tinsku <3

    VastaaPoista
  2. Oikein hyvä pannari. Uusi satsi jo uunissa.

    VastaaPoista

© Tinskun keittiössä ja Tyynen kaaMaira Gall