Uutuuskirja: Tinskun keittiössä – Helposti herkullista

Uutuuskirja: Tinskun keittiössä – Helposti herkullista
Esikoiskeittokirjani on nyt julkaistu! Kirja on rakkaudella koottu kokoelma reseptejä, jotka ovat mutkattomia, täynnä makua, helppoja toteuttaa ja muunneltavissa – juuri sellaisia, joita jaksaa ja ehtii tehdä arjen keskellä. Hanki nyt itselle tai lahjaksi. Pääset kuvaa klikkaamalla suoraa verkkokauppaan. Stressittömiä kokkaushetkiä just sulle toivotellen -Tinsku

Salsaava Aurabroileri, Helppo ja nopea.

sunnuntai 27. syyskuuta 2015


Tunnustan kuuluvani vankasti -30% hamstereihin. Perheessä jossa paljon syödään lihaa ja broileria on tällä tyylillä säästetty tänäkin vuonna useapi kymppi. Eilen oli taas lähikaupassa broiskun fileitä tarjolla halvennettuun hintaan ja kärryyn niitä sujahti useampi paketti. Yksi paketti suoraan ruuaksi, osa pakkaseen ja osa ruoka-apuun.

Pesto-mozzarellakana on yksi suosituimmista resepteistäni, enkä yhtään ihmettele, koska sen on erinomaisen helppo ja maistuva, sekä nopea ruoka. Pesto-mozzarellakanan ohjeen löydät klikkaamalla tästä: http://tinskunkeittiossa.blogspot.fi/2015/03/pesto-mozzarellakanaa-nopea-ja-helppo.html
Salsaava Aura-broileri mukailee Pesto-mossarellakanan ohjetta niillä raaka-aineilla mitä tälläkertaa sattui kaapista löytymään.

Salsaava Aurabroileri


  • broilerfileitä * syöjien määrä
  • salsakastiketta tai paholaisenhilloa
  • aurajuustoa
  • suolaa ja mustapippuria myllystä.
  • voita tai oliiviöljyä paistamiseen.


Lämmitä uuni 200*C.
Mausta fileet kevyesti mustapippurilla ja suolalla.
Ruskista nopeasti kuumalla pannulla molemmin puolin.



Laita ruskistetut broilerfileet uunivuokaan ja laita jokaiselle noin 1-2 rkl salsakastiketta ja reilu siivu aurajuustoa.
Paista uunissa 200*C 20 min.



Huom. Jos käytät ohuita broilerin fileitä niin lyhennä uunissa olo aikaa. 10-15 mim. on silloin sopiva, jottei broileri pääse kuivahtamaan.

Kokeile myös muita vastaavia variaatioita. Laita esikypsennetyn fileen päälle kanttarelli- tuorejuustoa, paistettuja sieniä ja juustoraastetta.
Pippurijuustoa ja paistettua pekonia... maku on vapaa.

Kukin sitten taas tarjoilee ruokavalioonsa sopivin lisäkkein. Meillä oli höyrytettyä parsakaalia.

Voit käyttää kaupan valmista salsakastiketta tai paholaisenhilloa. Jos haluat valmistaa ne itse, niin tästä löydät erinomiasen salsan:  http://tinskunkeittiossa.blogspot.fi/2015/04/kolmen-hiilarin-hampurilaiset-lammin.html
ja täältä todella hyvän paholaisenhillon: http://tinskunkeittiossa.blogspot.fi/2015/09/paholaisen-porsas-haastaa-nyhtopossun.html








9 kommenttia

  1. Näyttää ja kuullostaa hyvälle, voisi olla tämän viikon aloitusruokaa :)

    VastaaPoista
  2. Aura ja broisku, ei voisi paremmin viikko alkaa. Ihan huippusettiä ; )

    VastaaPoista
  3. Kiitos näistä. Tosin taidan kääntyä pekonin ja juustoraasteen puoleen, kun homejuusto ei nappaa:) Mukavaa tulevaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pekoni ja juustoraaste kuulostaa oivalta suunnitelmalta. Kiitos ja kuin myös :)

      Poista
  4. Löysin nyt vasta tämän. Näyttää hyvältä! 👌

    VastaaPoista
  5. Löysin nyt vasta tämän. Näyttää hyvältä! 👌

    VastaaPoista
  6. Hih, olen käynyt ihan urakalla näitä sun reseptejä läpi! :) Ja hyvää oli tämäkin, nam ja kiitos taas! ♥

    VastaaPoista