Kermaiset Aurajuustosilakat

tiistai 22. joulukuuta 2015


Jos pidät aurajuustosta ja haet jotain muuta kuin tomaattisilaikoita esim joulupöytään, niin tässä saattaisi olla etsimäsi.

Kermaiset Aurajuustosilakat


Tarvitset:

  • 500 g silakkafileitä
  • 100 g Aurajuustoa muruina
  • 2 dl kermaa
  • 0.5 dl silputtua tuoretta ruohosipulia
  • mustapippuria ja suolaa myllystä
  • (sitruunamehua)
Levitä silakkafileet nahkapuoli alaspäin esim. leivinpaperin päälle. Mausta kevyesti mustapippurilla ja suolalla. Pirskottele halutessasi hieman sitruunamehua fileille. Ripottele päälle ruohosipulisilppua ja käännä jokainen file rullalle ja nosta uuninkestävään vuokaan.
Lisää päälle aurajuustomuru ja kerma.
Paista uunissa 180* C puolisen tuntia.

Maistuu myös kylmänä alkupalapöydässä.




Lähetä kommentti