Tervetuloa hullaantumaan ruoasta - Vapaa pääsy!

torstai 6. huhtikuuta 2017

What’s cookingHelsinki on ruokatapahtuma, joka pidetään Helsingin Teurastamolla lauantaina 8.4.2017. 

Ruokakarnevaalin keskipisteenä ovat ruoka- ja leivontabloggaajat, jotka pitävät kokkausnäytöksiä päivän aikana omista suosikkiresepteistään. Jokaisesta kokkausnäytöksestä saa mukaansa paljon tietoa, ideoita sekä tietysti herkullisen reseptin.

Tule seuraamaan bloggaajien kokkausnäytöksiä, saamaan uusia ideoita, oppimaan keittiöniksejä ja nauttimaan kevään kiinnostavimmasta ruokakarnevaalista!

Näytökset pidetään klo 12-17 Teurastamon Kellohallissa ja tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy.

Tinskun keittiö kokkaa Mukana maku bloggarin kanssa takuulla suussa sulavan mureaa maustehärkää, taatelikastiketta ja nasi goreng-riisiä.
Samalla esittelen salaisen keittiöaseeni Sous vide- keittimen, millä maustehärkä tullaan kypsentämään. Saattaapa olla, että jotain sous vide- tekniikalla valmistettua jälkiruokaakin on tulossa.
Enpä paljasta enempää. Näette sitten ;)

Tässä salainen keittiöaseeni
Tervetuloa siis sankoin joukoin seuraamaan. Minä ja Mukana maku olemme näytöskeittiössä tasan klo: 12.00 eli heti kun ovet avataan yleisölle.

Katso kaikki näytösaikataulut klikkaamalla Tästä

Tänä vuonna ruokakaarnevaalien lisäksi järjestetään myös astia ja sisustuskirpputori jossa aarteitaan myyvät ainakin Beach house kitchen - ruokablogiVaneljaDiagnoosi: SisustusmaniaKreetta Järvenpää PhotographySateenkaaria ja serpentiiniä -blogiWeekday Carnival ja Inspired By Love.

What’s cooking Helsinki -päivä päättyy kiinnostavaan illalliseen, joka järjestetään Kellohallissa.

Lisää tietoa illallisesta ja illalliskortin hinnasta löydät Täältä.

Teurastamo sijaitsee Helsingin Kalasataman ja Sörnäisten kupeessa osoitteessa Työpajankatu 2, 00580 Helsinki. Katso saapumisohjeet Teurastamon verkkosivuilta: www.teurastamo.com1 kommentti