Lounas ja tilausravintola MakuPata - Maistuvaa kotiruokaa Nurmijärvellä

tiistai 1. joulukuuta 2020

 

*Pro Bono yhteistyö                                         

Nyt kun maaliskuusta 2020 monet ovat määrättynä etätöihin niin sosiaalisten kontaktien ja ulkona syömisen merkitys on kasvanut potenssiin 100.

Nostan täällä myös käpälääni. Mikä oikeasti on sen mukavampaa kuin laittaa läppärin kansi kiinni ja lähteä ulos lounaalle – Ihan niin kuin silloin ennen.

Etätöissä ja lounaaksi jotain mitä kaapista löytyy?

Etätöissä on puolensa -Myönnän. Hienoa, että voi työntää pyykkiä koneeseen kesken päivän ja lähteä koiran kanssa lenkille. Mutta näin kohta 9 kk etätyön jälkeen sitä oikeasti kaipaa sosiaalisia kontakteja. Joku kelle moikata, vaihtaa muutama sana ja ennen kaikkea – syödä jonkun toisen valmistamaa ruokaa. Esittelenkin siis tässä oman vahvan lounaspaikkasuositukseni – Ihan tästä kylältä.Lounas ja tilausravintola MakuPata – Noin niin kuin pähkinänkuoressa

Lounas- ja Tilausravintola MakuPata sijaitsee Ilvesvuoren teollisuusalueen läheisyydessä, Nurmijärven kirkonkylällä. Ravintola vaihtoi syksyllä omistajaa ja uusina omistajina toimivat yrittäjäpariskunta Johanna ja Kasper.

Johannan ja Kasperin yritysidean perusta on, tuoreet raaka-aineet, maistuva ruoka ja sitä pitää aina olla riittävästi.

MakuPata tarjoilee lounasta buffeen muodossa. Joka päivä on siis runsas salaattipöytä, lisukkeet ja 2 pääruokaa + kolmantena joko vaihtuva- keitto tai ruokaisa salaatti. Yleensä päivittäin ainakin yksi ruoista on ilahduttavasti kasvisvaihtoehto. Hintaan kuuluu myös perus ruokajuomat, kahvi/tee ja pieni makea jälkiruoka

Mainittakoon myös, että osa tarjolla olevista leivistä paistetaan MakuPadan keittiössä itse.

Ruokalistalta myös sellainen huomio, että ma-to ovat enemmän perinteisiä kotiruokapäiviä ja perjantaisin aina vähän repäistään. Perjantaisin voi siis olla vaihtuvasti vaikka pihvejä, TexMexiä, burgereita jne.

Kurkkaa MakuPadan viikoittainen lounaslista Makupadan sivuilta à Täältä

Parkkitilaa löytyy hienosti ravintolan edestä ja ravintolan tilat ovat väljät, josta erityistä plussaa varsinkin näin korona-aikana.

Ravintolan tiloja on mahdollista vuokrata myös yksityiskäyttöön. Tila koostuu isosta ”pääsalisalista” ja pienemmästä mutta erittäin tilavasta kabinetista. Molemmissa tiloissa on kattavat AV-laitteet ja tilat muuntautuvat tarpeen vaatiessa ihan lounaspalavereista vaikka hääjuhliin.

Tarjolla on päivittäin myös pieni makea jälkiruoka

Löfbergsin kahvia ja Nordqvistin teetä olkaa hyvä.

Vedet ja kivennäisvedet on katettuna pöytään tyylikkäissä lasipulloissa. MakuPadassa tarjoiltava vesi suodatetaan vesijohtovedestä erikseen, joten se on aina raikasta ja puhdasta.


Lounas ja tilausravintolan lisäksi myös juhla- ja pitopalvelu

Johanna ja Kasper pyörittävät lounasravintolan lisäksi myös juhla- ja pitopalvelua, josta ruoat voi tilata pieniin tai suuriin tilaisuuksiin, joko täysin avaimet käteen astiat ja henkilökunta mukaan lukien tai voit tilata heiltä vain vaikka jonkun tietyn osuuden kuten pääruoat tai kakut. Koko kattausta ei siis todellakaan tarvitse aina ottaa, vaan kannattaa olla yhteydessä Johannaan ja kysellä erilaista vaihtoehdoista.

Johanna taitaa hienosti myös erikoisruokavaliot ja pitkän linjan ravintola-alan ammattilaisena antaa tarvittaessa myös juomasuositukset erilaisille menyille.

Tai vaikka pelkät astiat…

Johanna ja Kasper vuokraavat myös tarpeen vaatiessa astioita. Jos siis olet tullut siihen tulokseen, että järjestämiesi juhlien/tilaisuuksien ruoat hoituvat omasta takaa, mutta astiat uupuvat niin kun Johannan kanssa jutellessani, hän mainitsi, että astioita laseista, lautasiin ja pöytäliinoihin voi vuokrata jopa 200 hölölle.

Ihan mahtavaa, että meillä on viihtyisä ja maukasta kotiruokaa tarjoileva ravintola ihan kivenheiton päässä.

Aion kuulua tästedes MakuPadan vakioasiakkaisiin.

Toivon Johannalle ja Kasperille menestystä yrittäjän uralla.

*******

Yhteystiedot kartalla ja somessa

Lounas- ja Tilausravintola MakuPata + Juhlapalvelut

Osoite: Pekontie 3, 01900 Nurmijärvi

Puh. +358 50 5965682

Avoinna ma-pe: 10.30-13.30

Take away- lounas 10,50€

10:30-14:00 


Sähköposti:     posti (a) makupata.fi

                         johanna@juhlapalvelut.fi


MakuPata webissä ja somessa: www.makupata.fi  ja  https://www.facebook.com/Makupata/

Juhlapalvelut webissä: www.juhlapalvelut.fi

*******

* Postaus on tehty Pro bono -meiningillä. Haluan tuoda omalta osaltani näkyvyyttä oman kyläni yrittäjille.

Kiitos kun luit <3

 

//tiina

 

Lähetä kommentti