Paistetut kirsikkatomaatit

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kirsikkatomaatteja kuluu meillä roppakaupalla salaateissa, kastikkeissa ja ihan sellaisenaa naposteltavana. Kirsikkatomaateista tulee myös ihanan aromaattinen lämmin lisuke joka sopii hienosti monen liha- tai kanaruuan kaveriksi.



Paistetut kirsikkatomaatit lisäkkeeksi

Tarvitset:
  • erivärisiä kirsikkatomaatteja
  • oliiviöljyä
  • 0.5 dl balsamiviinietiikkaa
  • yrttejä esim. rosmariini ja rakuuna
  • suolaa
  • mustapippuria
  • muutama tuore chili tai chilimaustetta
Kuumenna paistinpannulla loraus oliiviöljyä.
Lisää kirsikat, chilit halkaistuna ja siemenet pois otettuna käyttäessäsi tuoreita, osa yrteistä ja sekoittele niitä pannulla hetki. Rouhi päälle hieman mustapuppuria ja suolaa.
Lisää balsamiviinietikka ja hauduta kannen alla muutama minuutti. Sekoittele välillä.
Lisää loput yrtit ennen tarjoilua.

Lähetä kommentti