Frozen yogurt eli jääjogurtti

maanantai 20. huhtikuuta 2015

Jäätelökesä !
Helteisenä kesäpäivänä maistuu jäätelö. Hellekesää siis odotellessa! Jäätelöa on myös helppo tehdä itse vaikkei jäätelökonetta omistaisikaan. Tarvitset vain teräskattilan ja sähkövatkaimen.
Jäätelöreseptejä on netti pullollaan ja sieltä löytyy varmasti vaihtoehtoja. Mutta jos pidät raikkaista ja kevyemmistä jäätelöistä niin jogurttijäätelö on oiva valinta.


Halusin jäätelöön myös hedelmäistä makua joten käytin jäätelöseokeen Bonnen päärynä sosetta ja valmiin jäätelön päälle mangoa. Ihanan raikas makuyhdistelmä !

Olen näiden lisäaineettomien ja sokerittomien soseiden suoranainen suurkuluttaja.  Meillä tehdään paljon smoothieita johon ne sopivat loistavasti. Soseet maistuvat myös hyviltä maustamattoman jogurtin tai rahkan päällä
Niillä voi maustaa wokkeja, tehdä salaatinkastiketta, Lorauttaa kermakastikeeseen, tehdä hyydykekakkuja kuten esim. blogissanikin julkaisemani vähähiilihytraattinen mangojuustokakku. Nam !
Soseet on pakattu puolen litran pahvipakkauksiin ja säilyvät huoneen lämmössä. Käteviä siis myös mökillä, asuntoautossa, veneessä jne. Makuja löytyy 10 joten siis jokaiselle jotakin.

Kaikki jotka lukivat blogikirjoitukseni Bonne Jellypupuja ja keväisiä ötökkänameja tietävät, että teen Bonnen kanssa myös jonkin verran yhteistyötä. Se ei ole kuitenkaan syy hehkutukseeni, vaan olen ollut ihan koukussa Bonnen soseisiin jo kauan ennen sitä ja tätä blogia. :)

Kuten myös Jellypuput, olen tämän raikkaan Frozen yogurt reseptin suunnitellut vartavasten Bonnelle, joten reseptin pääset lukemaan heidän sivuiltaan klikkaamalla tätä linkkiä.
Lähetä kommentti