Uutuuskirja: Tinskun keittiössä – Helposti herkullista

Uutuuskirja: Tinskun keittiössä – Helposti herkullista
Esikoiskeittokirjani on nyt julkaistu! Kirja on rakkaudella koottu kokoelma reseptejä, jotka ovat mutkattomia, täynnä makua, helppoja toteuttaa ja muunneltavissa – juuri sellaisia, joita jaksaa ja ehtii tehdä arjen keskellä. Hanki nyt itselle tai lahjaksi. Pääset kuvaa klikkaamalla suoraa verkkokauppaan. Stressittömiä kokkaushetkiä just sulle toivotellen -Tinsku

Pekoniin käärityt pavut on näyttävä ja hauska lisuke

tiistai 1. marraskuuta 2016


Pavut, nuo proteiinipitoiset ja aineenvaihduntaa kiihdyttävät kasvikset ovat monelle kuin kissalle pilleri.

Kääräiseppä pavut pekoniin niin saat aivan mahtavanmakuisen lisukkeen/koristeen lähes mille tahansa ruoalle.

Tarvitset:
  • ·         Vihreitä pitkiä papuja (pakastetut käyvät myös hyvin)
  • ·         pekonia
  • ·         mustapippuria myllystä
  • ·         Vaihtoehtoisesti papujen tilalla voit käyttää pepperonipaprikoita, Mietoja chilejä, jalapenoja yms.

 Tee pavuista pieniä noin peukalon paksuisia nippuja ja kääräise pekoni papujen ympäri, niin että pavun päät jäävät hauskasti hapsottamaan. Vähän niin kuin nauravat nakit. Periaatteessa puolikas pekoni riittää, mutta jos syöjäkuntaan kuuluu henkilöitä joiden mielestä pavut ovat vähintäänkin arveluttavia, niin suosittelen käyttämään hämäykseksi koko pekonin.
Rouhaise hieman mustapippuria päälle.
Paista uunissa 225*C noin 15 min tai niin kauan kun pekoni on saanut kauniin rapsakan värin.

Vinkki: Nämä onnistuvat mainiosti myös grillissä


1 kommentti

  1. Itse olen näitä testannut ohuen naudanleikkeen kanssa, ai että on namia! Näyttääkin jo niin herkulliselta.

    VastaaPoista